Hosszabb idő után követőink örömére, újra jelentkezik a CLASSM8 csapata.  Hadd kezdjem azzal, hogy rendkívül boldogok vagyunk, ugyanis 2021. augusztusát írunk és előzetes terveinket teljesítve örömmel jelenthetjük be, hogy mindennel elkészültünk!

Ahogy már bizonyára te is tudod, 20 nagyszerű játék készült el, melyek között vannak ügyességi (Snake, Tetris), gondolkodtató (Detektív), és többek között ismerkedős (2 igaz 1 hamis) fajta is. Szerencsére azt tapasztaltuk, hogy még az elképzeléseinket is felülmúlva mindegyik nagy népszerségnek örvend a tesztelők körében. Így elértük a célunkat, hogy interaktív feladatokkal böngésző segítségével csapatokat mozgassunk meg.  A teszteken kívül neked kedves olvasó készítettünk mindegyik játékról 1 bemutató videót is, amely által tanári szemszögből vizsgálhatod meg alaposabban a játék menetét.

Ugyan még nem dőlhetünk hátra, mert a zárási folyamat még előttünk van, lesz még vele munkánk, de partnereinkkel úgy érezzük, hogy már most egy kis hiányérzet lebegi be a lelkünket. Az évek óta tartó közös munka és együttműködés mindannyiunknak nagyon sokat jelentett.  Na nem mondom, volt mikor nehéz volt és nem mindig találtuk meg rögtön az utunkat, de valahogy rendre átlendültünk a célpont felé.

Ha benned is egy kis csalódottság termelődött, azt mondom, hogy ne félj, nem fogunk eltűnni szem elől! Nagyon sok ötletünk van a jövőre nézve és téged sem fogunk információk nélkül hagyni! Koncepciónk szerint hamarosan már te is használhatod az óráidon, tréningjeiden ezeket a fantasztikus játékokat! Köszönjük, az ERASMUS+-nak a támogatást és köszönjük Neked is, hogy velünk voltál, vagy és leszel a jövőben is!  Szeretettel a CLASSM8 projekt partnerei.