EnglishHungarianSlovakSlovenian

kik vagyunk?

antener oktatás-szervező kft. 

Az Antener Képzési Központ felnőttképzési engedéllyel rendelkező, idén már 10 éve folyamatosan működő, debreceni központú, meghatározó képző a vállalati képzések területén. Fő képzési területeink a nyelvi képzések, valamint a különböző készségfejlesztő tréningek. Ügyfeleink között elsősorban külföldi tulajdonú vállalatok, illetve külpiaci tevékenységet folytató hazai tulajdonú cégek vannak. Bővülésünk eredményeképpen sikerült irodát nyitnunk Budapesten is.
Saját képző intézményünk teljeskörű menedzselése mellett, 2 másik felnőttképző intézménnyel állunk szoros partneri kapcsolatban. Felnőttképzési vezetőnk a Mind Center Kft és a Business Focus Kft. szakmai vezetését, az Antener Kft. pedig az együttműködés keretében a két intézmény oktatói kiválasztási rendszeréért, koordinációjáért, orientációjáért és továbbképzéséért is felelős, vagyis a marketing, pénzügyi és értékesítési feladatok kivételével az összes képzéshez kapcsolódó tevékenységet mi látjuk el.
2017-ban 203 saját csoportot indítottunk, több százra tehető a felnőtt tanulóink száma. A másik két intézmény (Mind Center Kft, Business Focus Kft.) 300-350 képzésének koordinációját végezzük éves szinten.
Az oktatás mellett felnőttképzési szolgáltatásokat (pl. tanácsadás,előzetes tudásmérés, képzési szükségletek felmérése) nyújtunk, nyelvi képzéseink mellett pedig egyre jelentősebb számban tartunk készségfejlesztő tréningeket vállalati ügyfeleknek; a piaci igényekre reagálva pedig elindítottunk Trénerképző (Train-the-trainer) és Coachképző programunkat is. Trénerképző programunk megkapta a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal engedélyét, így engedélyezett képzésként tudjuk folytatni. Jelenleg a „trénerképzés” kulcsszóra keresők a Google rangsorolásában az első oldalon találkoznak képzésünkkel, vagyis a potenciális érdeklődők rögtön megtalálják a képzést.
A 2014 óta folyamatosan, minden évben 2% alatt volt a tanulói lemorzsolódás aránya az összes tanfolyam vonatkozásában, ami visszaigazolja azt a törekvésünket, hogy a magas színvonalú módszertani tudás mellett kiváló motivációs erővel is bírnak kollegáink.

Évről évre bővül a tanári karunk, jelenleg egy 70 fős aktív nyelvtanári hálózattal dolgozunk, és további 40 tanár az, akivel a felmerülő igények alapján egyes, tanfolyamokra kötünk szerződést. A felmerülő igények alapján nyelvi képzéseink nagy résztét (kb. 90 %-át) az angol nyelvi képzések teszik ki, emellett a német, spanyol, olasz, valamint a magyar, mint idegen nyelv oktatása az, amit megbízóink kérnek tőlünk. Évente 2 alkalommal tudunk biztosítani számukra belső nyelvtanári továbbképzést, valamint bátorítunk minden kollegát arra, hogy különböző tréningeken, konferenciákon, online tanfolyamokon fejlesszék magukat. Az ilyen irányú törekvésük a tanári kategória-meghatározásban megjelenik, ami magasabb bérezéssel jár, így nemcsak belső, de külső motivációjukra is tudunk hatni.
Szenior trénereink jellemzően 15-20 éves tréneri tapasztalattal rendelkeznek; saját szakterületükön magyarországi viszonylatban is nevük van a piacon.
Intézményünk egy jól szegmentálható területen (vállalati képzések) speciális tudást halmozott fel. Szeretnénk e tudást minél szélesebb körben terjeszteni, mert az egész társadalomra nézve hasznos: a vállalatok munkahely-megörző képessége nő, a munkavállalók soft-skill készségeinek fejlődésével többet érnek a munkaerőpiacon, és így közvetetten tudnak hatni a HR piaci trendekre. ami közvetetten a magyar gazdaság egészéré ösztönzően hat. 

Weboldalunk: www.antener.hu

 

Secure solution europe ltd.

A Secure Solution Europe egy több, mint 10 éves oktatási és szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkező információ-technológiai tanácsadó és oktató cég, Cégünk az Egyesült Királyságban tevékenykedik. 

 

Elsődlegesen a tanácsadás volt a fő profilunk de munkánk során folyamatosan szembesültünk a szakember-hiánnyal, melynek enyhítésére elkezdtük a felépíteni oktatói üzletágunkat is. Egy ponton megérett bennünk, hogy megosszuk a sok év tapasztalatát másokkal is, ezért képzéseket tartunk azoknak, akiket ez a szakma érdekel és azoknak, akik szeretnének elmélyülni vagy újat tanulni fejlesztő szakemberként.

 

Az elmúlt évek piaci igényeihez igazodva, az IT képzéseket kibővítettük és különböző készségfejlesztő, agilis vezetői  és oktatói képzések is színesítik a palettánk, de igény szerint bármilyen témájú tanfolyamok leszervezését vállaljuk.

 

A cég alapítója már vezetett be e-learning oktatást és blended learninget egy vezető nyelviskolánál és ezt a tapasztalatot felhasználva ötvözzük a különböző információ-technológiai megoldásokat az oktatás gyakorlatával, hogy tanulóink igényeit a lehető legmagasabb szinten ki tudjuk szolgálni. 

 

Klienseink elvárásaihoz igazodva nyújtunk egyéni illetve kiscsoportos képzéseket, tanfolyamokat, előadásokat, gyakorlati foglalkozásokat, workshopokat. Integrált módszertannal dolgozunk: tréning, workshop módszertanok, csoportos coaching, coaching elemekkel, attól függően, hogy mely módszertan segíti leginkább az adott készség elsajátítását.

 

 

Elsősorban business coachok vagyunk és az üzleti szektornak szolgáltatunk. Segítségünkkel ügyfeleink üzleti, szervezeti és vezetői problémák megoldásán dolgoznak miközben önértékelésük, tudatossági és felelősségvállalási szintjük és nem utolsó sorban proaktivitásuk nagy mértékben fejlődik, hogy a jövőben hatékony módszereket használjanak a felmerülő problémák megoldására.

Weboldalunk: https://solutionineducation.wixsite.com/website

mentors inter-national team

 

A Hello London Studio egy felnőttképzéssel foglalkozó intézmény Komarno központjában, Szlovákia délnyugati részén. Ez a régió az ország egyik legfejlettebb része. A nyelvtudás versenyképességi tényező ezen a területen mind az egyének, mind a vállalatok oldaláról.
Iskolánk külön kihívással néz szembe: mivel Komárno Délnyugat-Szlovákiában található, és nagyrészt magyar kisebbség lakik – vannak olyan ügyfelek, akik csak magyarul beszélnek, vannak, akik csak szlovákul , mások pedig mindkét nyelven – ez mindenképp kihívás elé állítja a képzések szervezését.
Iskolánk 10 munkatárssal dolgozik, diákjaink korcsoportja vegyes, 14 és 65 év közöttek. Egyéni (lakossági) ügyfelekenek, valamint cégeknek egyaránt szolgáltatunk nyelvi képzéseket. Vállalati kihelyzett képzéseink jellemzője, az üzleti nyelvi képzések, valamint az angol nyelven történő készségfejlesztő képzések – pl. tárgyalástechnika, prezentáció.
Speciális tanfolyamokat szervezünk azoknak, akik nyelvvizsgára készülnek (pl. Cambridge, TOEFL), de azoknak is, akik kifejezetten kommunikáció központú tanfolyamon szeretnénke résztvenni.
Elsődleges célkitűzésünk a képzéseink hatékonyságának növelése, hogy ügyfeleink a lehető legrövidebb idő alatt érjék el céljaikat, ezért sok esetben online megoldásokat is használunk (pl. blended learning, skype).

Minden képzésünkre jellemző (akár általános, akár üzleti nyelvi), hogy valós helyzeteket szimulálunk, szerepjátékok, játékos feladatos segítségével igyekszünk felnőtt tanulóink motivációját fenntartani.
Ügyfeleink növekvő száma a bizonyíték arra, hogy egy viszonylag telített piacon továbbra is szükség van a mérhető fejlődést és motiváló környezetet biztosító intézményre.

Weboldalunk: http://www.hello-london-studio.com/

 

nista doo

A Nista a legrégebbi hagyományokkal rendelkező magán nyelviskola a szlovén tengerparton. 1991-ben alakult. Iskolánk Koper városában található, amely kb. 15 percre van az olasz határtól és 30 percre a horvát határtól, így olasz és horvát diákok is érdeklődnek képzéseink iránt. Az iskola 10 percnyi sétára van a városközponttól. 4 tanterem, okostábla és ingyenes Wi-Fi csatlakozás teszi barátságosás és vendégszeretővé a környezetet. Angol, olasz, spanyol, német, orosz, francia, szlovén és egyéb nyelvtanfolyamokon kívül külföldi nyelvtanfolyamokat, külföldi szakmai gyakorlatokat, fordítást és lektorálást is kínálunk a képzésben résztvevőknek.

A Nista több mint 25 éve sikeresen tanítja a gyerekeket, tizenéveseket, felnőtteket és vállalatokat. Öröm számunkra, hogy a képzéseinken résztvevők az elégedettségmérő kérdőíveken rendre magas pontszámmal értékelik tanárainkat, képzéseinket. Tanáraink magasan képzettek és sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Az anyanyelvi beszélőket már a kezdő tanfolyamok során is alkalmazunk, hogy minél hamarabb találkozzanak velük a résztvevők.

Az általános nyelv mellett üzleti és a szaknyelvi tanfolyamokat is tartunk. A British Council bronz és ezüst szintű elismeréssel jutalmazta intézményünket. Kurzusainkat jellemzően kis csoportokban szervezzük, szigorúan a célnyelven oktatunk, a kommunikációra helyezve a hangsúlyt. Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a nyelvtanról, a halláskészség-fejlesztésről és az olvasás-értés fejlesztéséről sem. Diákjaink 4 és 80 év közöttiek. A Nista Nyelviskola évente 100 különböző nyelvtanfolyamot kínál több mint 450 hallgatónak. Az elmúlt években 15 állandó tanárral dolgoztunk, köztük legalább egy vagy két angol anyanyelvű minden évben.. A tanfolyamok mintegy 90% -a angol nyelvi képzés

Nista alapítója és tulajdonosai évente legalább kétszer részt vesznek az IALC, az ICEF vagy az ALPHE konferenciákon és egyéb workshopokon. Így maradnak tájékozottak a nyelvi utazási ipar trendjeiről és újításairól. Büszkék vagyunk arra, hogy ügynökségünk az IALC szervezetének listáján is szerepel.

 

 

Nista fő ügyfelei felnőttek, tinédzserek és felnőttek (jellemzően szlovén vállalatok szakirányú továbbképzésekkel).
A legtöbb hotelben a szlovén tengerparton iskolánk biztosítja a szaknyelvi képzést a szállodai dolgozók (pincérek és szakácsok, recepció , wellness, animáció) számára; de partnereink közé tartoznak logisztikai cégek, bankok, is.

A nyelvtanfolyamokon kívül a Nista Nyelviskola további oktatási szolgáltatásokat is kínál, mint például a külföldi nyelvtanfolyamok, a külföldi gyakornoki programok, a fordítást és a felsőoktatás felsőoktatási intézményeinek tanulmányozását az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kanadában.

Weboldalunk: https://nista.si/