Üdvözlünk 2021. januárjában! Új év, új energiák! Mivel is indíthatnánk az évet, mint hogy egy új bejegyzést teszünk közzé a lelkes CLASSM8 követőinknek. Az elmúlt fél évben, mint ahogy bizonyára te is hallottál róla, igazán sokat léptünk előre a játékainkkal. Miután az előző évben talpra álltunk a kezdeti útkeresésből, szépen lassan megtanultunk együtt élni az egész világot felforgató új rendszerrel. Mindezt úgy tettük, hogy áthelyeztünk mi is sok mindent a virtuális térbe.

Ahogy már korábban is meséltünk róla, a játékaink nagyon jól működnek online megoldással is, hiszen minden szükséges eszköz adott. A különböző fejlesztések és a friendly tesztelések után, képzeld, már túl is vagyunk a megálmodott játékok éles tesztelésének a felén! Mind a 20 játékot egyesével leteszteljük kisebb baráti körben, ahol az esetleges javítandókat keressük. Majd ezt követően a minőséget partnerenként két éles bevetéssel is ellenőrizzük annak érdekében, hogy neked, mint felhasználónak már úgy adjuk oda, hogy hibátlanul működik minden. Csak hogy néhányat említsek: egyaránt sikert aratott a pontozós játék, az activity, a szólánc, a rajzoltass és a hazudós is.

Mindegyik partnerünk tapasztalatai szerint az eddigi összes játék nagy népszerűségnek örvend a tanárok és a játékosok körében is. Szeretünk korrektek lenni, és úgy érezzük ezt az olvasóink is igénylik, így eláruljuk, hogy időnként némi kihívást azért jelent a csapatok összeszervezése, de végül mindig jól alakulnak a tesztek és a visszajelzések alapján jó úton járunk. A teszteléseket mindig egy kérdéssorral zárjuk, amely segítségével az elégedettséget szeretnénk mérni a résztvevők között. Ezáltal tudunk még tovább fejleszteni és még jobbá válni. Köszönjük minden résztvevőnknek!

Ne feledd, ha te is szeretnél játszani, keress minket bátran! Maradj velünk, jelentkezünk, ha egy újabb szintet elérünk.