Nagyon sokan érdeklődtek, kerestek bennünket, hogy mi a helyzet a játékokkal és a COVID hogyan befolyásolt bennünket. Jól esett a törődésetek és emiatt szeretnénk egy rövid összefoglalást adni neked az elmúlt időszakból.

Hát őszinte leszek veled… először kicsit megijedtünk, mint mindenki mi sem voltunk erre felkészülve előzetesen, nekünk sem volt előzetesen egy világjárvány esetére vésztervünk. Élvonalban voltunk, a játékok szépen alakultak, fejlesztettük őket, egyre több oktatót vontunk be a projektbe. Aztán egyszer csak beütött a krach, mindent hirtelen lezártak, senki nem tudta mi vár ránk. Eleinte egy kicsit meg is akadtunk emiatt, de azt tudtuk, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy emiatt a projekt leálljon. Nem volt kérdés, hogy meg fogjuk találni az útját ennek a gondterhes időszaknak is.

Arra lettünk figyelmesek, hogy egyre több minden átállt az online térbe: az órák, a tréningek mind a virtuális lehetőségekkel valósultak meg. Hamar rájöttünk, hogy mi is ezt fogjuk alkalmazni, hiszen mi kell a játékokhoz? Tanár, diák, projektor, telefon. Felfedeztük, hogy ebből mindegyik megvolt online is, csak annyi változtatással, hogy a projektor funkciót a tanár képernyőmegosztással használja ki. Egy-két teszt után rájöttünk, hogy a pontos instrukciók elengedhetetlenek, de a lelkesedés újra a régi lett. Viszonylag hamar beállt a rend és szépen haladtunk tovább a megkezdett utunkon.

Összefoglalva, tapasztalataink alapján nagyon jól működik a CLASSM8 online is. Ha neked is tetszik a programunk és szeretnél részese lenni, ne hezitálj, keress meg minket bátran a további részletekért!