EnglishHungarianSlovakSlovenian

ELINDULTUNK!

Hello! Mi vagyunk a CLASSM8.

Mi az a CLASSM8 – te sem tudod talán. Az a csapat, aki segíthet neked fergetegessé tenni talán már a következő tréningedet is. Hogyan? Olyan web alapú rendszer fejlesztésén dolgozunk, amely telefonos tréningvezetést tesz lehetővé a csoportjaid számára. Unalmas az előadásod? Nincs jó kérdőíved? Még a filceid is folyton kifogynak? Hát nem vagy vele egyedül! Viszont mi tudunk neked akár már ma egy megoldást, amellyel mindezek kiküszöbölhetőek.

A CLASSM8 rendszerében nincs szükség plusz anyagra, de sok írásra sem, csak személyenként egy telefonra. Célunk az, hogy a feladat ne az egyénekről szóljon, hanem az egész csoportot megmozgassa.

Mit nyújthat majd neked ez a csúcsszuper szisztéma? Interaktív feladatokat, könnyen elmélyülő tudást a résztvevőid számára, közös nevetéseket és még sok egy s mást. A web alapú rendszerhez nem kell applikációt letöltened, regisztrálnod, és ami még jobb, fizetned sem!  Gyere és próbáld ki kockázatmentesen! Hidd el a siker garantált!

Jó hírünk számodra, hogy te is segíthetsz a szájízedhez igazítani a programot. Ugyanis minden felmerülő javaslatot, szívesen fogadunk, és ha úgy érezzük, hogy hallgatóid megőrülnének érte, akkor létre is hozzuk azt. Neked csak az a dolgod, hogy az ötletedet eljuttasd hozzánk.

A projekt megálmodói: az Antener Kft mellett az Mentors International Team, Nista d.o.o, továbbá a Secure Solution Europe vezetői. Mindannyian azon dolgozunk, hogy a közös tanulás élmény legyen mindenki számára. A projektet az ERASMUS+ keretein belül valósítjuk meg.