EnglishHungarianSlovakSlovenian

4. találkozónkról

Hello!

Ez az év idei első CLASSM8 ismertetője. Jó sok minden történt mióta jelentkeztünk. Nem titkolózunk előled, csak nagyon belemerültünk a projekt formálásába. Biztosan te is nagyon kíváncsi vagy, hogy hol tart a folyamat, így nem is szaporítom a szót. Óriásit haladtunk! Ha emlékszel még, akkor a legutóbbi találkozónk alkalmával arról meséltünk, hogy megalkottuk a Pontozós játék prototípusát. Na hát azóta már további 16 játékkal bővült a játék tárunk! Minden játékot egy specifikációval kezdünk, ahol az elképzeléseinket összesítjük olyan kérdések mentén, mint például: mennyi időt ölel fel, mi a célja, milyen kompetenciákat hivatott fejleszteni, mekkora csoporttal játszható, milyen eszközök szükségesek hozzá. Folyamatosan egyeztetünk a partnerekkel, ötletelünk és a meglévő dolgokat fejlesztjük tovább, továbbá töretlenül programozunk.

El sem hinnéd, mennyi mindenre kell figyelmet fordítani (igazából mi sem sejtettük). Itt van például az előre-hátra gomb, vagy az újrakapcsolódási lehetőség. Avagy tudod hogyan kell QR kód generálást beállítani? Ugye?! Mi már tudjuk.  De épp így hangsúlyt kell fektetni a játék stílusára, de arra is, hogy a felhasználóknak milyen jogosultságot állítsunk be. Szóval aprólékos munka ez, de nagyon élvezzük a közös kihívást és alig várjuk, hogy végre a közönség is megláthassa min dolgozunk.

Remélem neked is felkeltette az érdeklődésedet a CLASSM8 rendszere. Türelem, megígérjük, hogy hamarosan neked is lehetőséged lesz kipróbálni, hogy a tiéd lehessenek a legklasszabb órák/tréningek. 

Ha még csak most találkoztál velünk először – üdvözlünk itt 🙂 -, és érdekel a téma, csak kattints alul a korábbi bejegyzéseinkre.

Kattints tovább és meglátod miben rejlik a mi titkunk!