EnglishHungarianSlovakSlovenian

3. találkozónkról

Hello!

Április napsugaras reggelénél mi sem ideálisabb ahhoz, hogy beszámoljunk Neked az innovatív rendszerünk teszteléséről. Harmadik személyes találkozónkat Szlovéniában, Koperben tartottuk.   (Egyébként te is észrevetted már, hogy mindig más helyszínről tudósítunk?)

Ennek a meetingnek a célja a keretrendszer bemutatása egy Pontozós feladaton keresztül, illetve a következő feladatok átbeszélése volt. Pontozós feladat? Arról még nem hallottál? Egy olyan játék, ami felettébb jól szemlélteti az egyes csoportok kialakulást. Azt hogy ezt hogyan teszi, még nem áruljuk el, de az tuti, hogy számodra is egy azonnal bevethető feladat lesz.

Szóval megalkottuk ezt a Pontozós játékot, sőt mi több a magyar és angol partner már tesztelte is a prototípusát. Akik kézbe vették, elámultak. Mindenki nagyon lelkesen játszott vele. Amúgy nincs hozzá sok mindenre szükség: egy kivetítőre, a hallgatóidra fejenként egy mobiltelefonnal és persze Rád.

Őszinték leszünk, te még azért nem tudod alkalmazni az óráidon, mert a tesztelés során még kibuktak hibák. Egyelőre ijesztőek a felmerülő igények, nehéz mederben tartani a feladatot. Mivel mi még jobbat akarunk neked nyújtani, így kérünk még egy kis türelmet Tőled. Cserébe viszont olyan rendszert adunk a kezedbe, amivel talán Te is a világ egyik legjobb tanára leszel. Mindezt úgy, hogy soha többé nem kell vagyonokat költened a leginnovatívabb feladatok elsajátítására.

Az eddigiek alapján benned is ott bujkál a gondolat, hogy szívesen összeraknád a saját feladataidat? Ennek semmi akadálya, nem győzzük hangsúlyozni, hogy csak juttasd el hozzánk és mi segítünk a megvalósításban!

Hamarosan újra olvashatsz rólunk, mert szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt a webalapú csodát. Ne félj, mert nem sokára te is megtapasztalhatod, hogy melyik játék illik legjobban az óráidhoz! Ha új vagy még a honlapunkon ne csüggedj, az eddigi ismertetőinket is könnyedén megtalálod ha lejjebb görgetsz.

Kattints tovább és meglátod miben rejlik a mi titkunk!