EnglishHungarianSlovakSlovenian

2. találkozónkról

Hello!

Itt ismét a CLASSM8 rendkívüli csapata jelentkezik, most Komárnoból. Ne aggódj, már egy fokkal melegebb van, mint legutóbb. Túl vagyunk az Újév indításán, így újult erővel belevágtunk a munkába, immár a második találkozónk keretein belül.

Kíváncsi vagy mi zajlik most? Ez alkalommal azzal kezdtük, hogy lefektettük a konkrét céljainkat. Megnéztük az eddig felmerült problémákat és kérdéseket, illetve kereteket alkottunk. Azért be kell vallanunk, felmerülnek nehézségek. Tudniillik itt van a wifi kérdés: használják-e az irodai wifit a tréningeken? Biztonságos ugyan, de bizony van, ahol nem alkalmaznak irodai wifit, és van olyan is, aki inkább a saját internetét használja.

Aztán, hogy a rendszer képes lesz-e kezelni a gyorsasági játékot? Erre nem is gondoltál, igaz? Hát igen, ez egyelőre kiszámíthatatlan a helyi hálózati adottságok miatt.

Még az is felvetődött, hogy fizetős szolgáltatás legyen-e? De nem, fizetős nem lesz, az fix! Megígérem. Zsebkiforgató szolgáltatás helyett web alapú rendszert nyújtunk számodra.

Képzeld, büszkén állíthatjuk, hogy a magyar partner részt vett az Erasmus stratégiai partnerségek konzultációján, hogy még varázslatosabbat tudjunk neked nyújtani.

Ha eddig elolvastad, akkor tuti imádsz minket, ez nagy öröm nekünk. Tényleg. Amennyiben kíváncsi vagy az eddigi bejegyzéseinkre is, kattints tovább! A legfrissebb hírekkel a legközelebbi találkozónk után jelentkezünk, addig se feledd: küldd el ötletedet és akár még meg is valósítjuk azt!

Kattints tovább és meglátod miben rejlik a mi titkunk!