EnglishHungarianSlovakSlovenian

1. találkozónkról

Hello!

Itt a CLASSM8 csapatának az első találkozóról szóló beszámolója neked.  Már te is vártad… tudom!

Elkezdtük a munkát, itt vagyunk Debrecenben. Még nem tudod kik vagyunk pontosan? Négy eltökélt tag: magyar képviseletben az Antener Kft., a szlovák Mentors International Team, a szlovén Nista d.o.o, továbbá az Egyesült Királyságban működő Secure Solution Europe vezetői.

Ugyan december van és hideg, ennek ellenére mi lelkesen, kötöttségek nélkül osztjuk meg egymással a korábbi tapasztalatainkat. Izgatottan konstatáltuk, hogy rendkívüli társaság gyűlt össze. Úgy érezzük elképesztő erővel rendelkezünk, csak úgy cikáznak a jobbnál jobb gondolatok.

Érdekel, hogy miben rejlik ez a kicsattanó energia? Észrevettük, hogy a különböző szemszögek egymást segítik, építkezünk a másik ismereteiből. Ennek oka, hogy egy közös cél hajt mindnyájunkat: megalkotni a szinte tökéletes oktatói rendszert.

Képzeld el, hogy a résztvevőid elégedettsége napról napra növekszik, egyre lelkesebben vesznek részt az alkalmaidon. Ezzel pedig még azt is elérheted, hogy eredményesebben tudják az elsajátított készségeket hasznosítani a gyakorlatban. Kételkedsz, hogy miért lesz jobb az előadásod, mint másoké?  Ez az eszköz –amit te is veszély nélkül használhatsz- élményalapú tanulást tesz majd lehetővé. A publikum gyorsan fog az információk birtokába jutni, amellett hogy interaktív résztvevőkké válnak.

Tehát már te is látod, hogy min kezdtünk el kicsattanó igyekezettel dolgozni. Ha úgy érzed neked is van már valamilyen szuper feladat ötleted, itt az idő, hogy gondolataidat velünk is megoszd, és mi segítünk a létrehozásban! Nosza, tudasd velünk is a gondolataidat, ehhez nem kell mást tenned, csak egy e-mailt küldeni a részünkre.

Hamarosan érkezik a következő beszámolónk is, kövess minket, cserébe mi megtanítunk izgalmat vinni az előadásaidba.

Kattints tovább és meglátod miben rejlik a mi titkunk!